De Trainingen beginnen vanaf 19 augustus ! (voor alle teams !)

Voor HV SVM gaan de trainingen weer beginnen op 19 augustus 2019 ! 

De school vakanties zijn bijna voorbij, dat betekent dat iedereen terug is van vakantie en dat het dus de hoogste tijd is om de trainingen van de jeugd en de senioren weer op te starten. Met ingang van maandag 19 augustus gaan we daarom weer lekker trainen.

De trainingstijden van de diverse teams staan op deze site op de pagina “Teams”.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor De Trainingen beginnen vanaf 19 augustus ! (voor alle teams !)

Dames B zoekt Teamgenotes

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Dames B zoekt Teamgenotes

SVM – JEUGD Optocht 2019

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor SVM – JEUGD Optocht 2019

Gedragsregels bezoek Jeugdtrainingen & Jeugdwedstrijden

ELK VOORDEEL HEP SE EIGE NADEEL”

 Als handbalvereniging SVM zijn we heel blij met de groei van onze jeugdafdeling.
De toename van het aantal jeugdleden heeft tot gevolg dat steeds meer ouders en familieleden trainingen en wedstrijden gaan bezoeken en daardoor handbal leren kennen en waarderen ! 

Echter de toename van het aantal ouders en andere belangstellenden in de zaal, voor en na de jeugdtrainingen, leidt helaas niet alleen tot overlast voor buurverenigingen maar is ook in strijd met de verordeningen van de zaalverhuurder. De zaalverhuurder heeft ons er nadrukkelijk op gewezen dat het betreden van de zaal uitsluitend toegestaan is met daarvoor geschikt schoeisel!  

Als wij bijv. de zaal van 18.00 uur tot 19.00 uur huren voor een jeugdtraining dan hebben we 2 kleedlokalen ter beschikking die van een kwartier voor tot een kwartier na de training (exclusief !) gebruikt kunnen worden door de jeugdleden van SVM. De zaal dient dan om 19.00 uur  leeg , schoon en opgeruimd te zijn voor de volgende huurder. Dat betekent dat om uiterlijk 19.00 uur iedereen die bij SVM betrokken is de zaal verlaten moet hebben !!
De kleedlokalen dienen dan uiterlijk om 19.15 leeg en netjes achtergelaten te worden.

Om problemen met onze buren en de verhuurder te vermijden zien we ons gedwongen een paar ( bindende !) gedragsregels in te stellen.

  • Het is verboden de sportvloer te betreden met schoenen die buiten zijn gedragen of die strepen op deze vloer achterlaten.
  • Kleedlokalen en zaal dienen na de training netjes achtergelaten te worden.
  • Douchen na de training is wel zo verfrissend !
  • Geen ouders in de kleedlokalen tijdens het douchen,  Uitgezonderd bij de kabouters en mini’s ( En dan alleen van hetzelfde geslacht). 
  • De jeugdleden die (na het douchen) de kleedlokalen uiterlijk een kwartier na de training verlaten doen dit via de gang en niet via de zaal !
  • Ouders, familie en andere belangstellenden die een training willen volgen hebben geen toegang tot de zaal! Zij kunnen gebruikmaken van de tribune.

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gedragsregels bezoek Jeugdtrainingen & Jeugdwedstrijden

H-Jeugd (Kabouters) 2019

De jongste handballers van HV SVM

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor H-Jeugd (Kabouters) 2019

Donderdagavond  heeft de beste verkoper van de Grote Clubloten Actie  2018 , Fleur,  van haar trainer de prijs van beste verkoper overhandigd gekregen.

 

Duidelijk werd dat in haar een waar verkooptalent schuilt, immers van de in totaal verkochte loten heeft Fleur de meeste loten verkocht. Om precies te zijn 37.
Het was wel een “close-finish” want o.a. Marie Coenen en Milou Adriolo verkochten ook duidelijk meer dan het gemiddeld aantal per jeugdlid.

Allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet

Geplaatst op door Loek Ehlen | Reacties uitgeschakeld voor Fleur Schreuers verkocht meeste Grote Clubactie loten in 2018

Jeugd in Beeld

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jeugd in Beeld

TeamUitstapje F-Jeugd

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor TeamUitstapje F-Jeugd

GCA 2018 a.s. zaterdag van start

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor GCA 2018 a.s. zaterdag van start

RaboBank Clubkas Campagne

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor RaboBank Clubkas Campagne