BINGO 2024

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor BINGO 2024

Bericht van JeugdFonds Sport&Cultuur

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bericht van JeugdFonds Sport&Cultuur

Gedragsregels bezoek Jeugdtrainingen & Jeugdwedstrijden

ā€œELK VOORDEEL HEP SE EIGE NADEELā€

 Als handbalvereniging SVM zijn we heel blij met de groei van onze jeugdafdeling.
De toename van het aantal jeugdleden heeft tot gevolg dat steeds meer ouders en familieleden trainingen en wedstrijden gaan bezoeken en daardoor handbal leren kennen en waarderen ! 

Echter de toename van het aantal ouders en andere belangstellenden in de zaal, voor en na de jeugdtrainingen, leidt helaas niet alleen tot overlast voor buurverenigingen maar is ook in strijd met de verordeningen van de zaalverhuurder. De zaalverhuurder heeft ons er nadrukkelijk op gewezen dat het betreden van de zaal uitsluitend toegestaan is met daarvoor geschikt schoeisel!  

Als wij bijv. de zaal van 18.00 uur tot 19.00 uur huren voor een jeugdtraining dan hebben we 2 kleedlokalen ter beschikking die van een kwartier voor tot een kwartier na de training (exclusief !) gebruikt kunnen worden door de jeugdleden van SVM. De zaal dient dan om 19.00 uur  leeg , schoon en opgeruimd te zijn voor de volgende huurder. Dat betekent dat om uiterlijk 19.00 uur iedereen die bij SVM betrokken is de zaal verlaten moet hebben !!
De kleedlokalen dienen dan uiterlijk om 19.15 leeg en netjes achtergelaten te worden.

Om problemen met onze buren en de verhuurder te vermijden zien we ons gedwongen een paar ( bindende !) gedragsregels in te stellen.

  • Het is verboden de sportvloer te betreden met schoenen die buiten zijn gedragen of die strepen op deze vloer achterlaten.
  • Kleedlokalen en zaal dienen na de training netjes achtergelaten te worden.
  • Douchen na de training is wel zo verfrissend !
  • Geen ouders in de kleedlokalen tijdens het douchen,  Uitgezonderd bij de kabouters en mini’s ( En dan alleen van hetzelfde geslacht). 
  • De jeugdleden die (na het douchen) de kleedlokalen uiterlijk een kwartier na de training verlaten doen dit via de gang en niet via de zaal !
  • Ouders, familie en andere belangstellenden die een training willen volgen hebben geen toegang tot de zaal! Zij kunnen gebruikmaken van de tribune.

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gedragsregels bezoek Jeugdtrainingen & Jeugdwedstrijden